PREPRESS

PREPRESS

CtP-uri HEIDELBERG
Print & media Workflow - PRINECT _ Heidelberg
Procesoare de placi Glunz & Jensen

CtP-urile Heidelberg va ofera: inalta performanta, expunere excelenta, precizie si modularitate.
Gama de CtP-uri Heidelberg este alcatuita din: Suprasetter A52 / A75; Suprasetter 106 / A106; Suprasetter 145 / 162 / 190. ... info1 [+]

Workflow software: PRINECT Production ... info2 [+]

Cresterea complexitatii lucrarilor tiparite a crescut nevoia integrarii proceselor dar si nevoia unor solutii personalizate. PRINECT integreaza domeniile in mod traditional separate (gestiune, prepress, tipar si finisare) si automatizeaza intregul proces de imprimare - PRINECT INTEGRATION:

  • ✦ reprezinta o solutie software complet integrata care ofera flexibilitate, operativitate, viteza de executie si controlul etapelor de lucru.
  • ✦ automatizeaza si optimizeaza procesele de tipar offset si tipar digital pentru a obtine calitate superioara, eficienta maxima si reducerea costurilor.
  • ✦ ofera o gama larga de module software combinabile pentru companii mici sau mari, pentru imprimare comerciala si de ambalaje, precum si web-to-print.

Una din cele mai eficiente, flexibile si mai usor de utilizat aplicatii este Prinect SignaStation - Solutia ideala pentru montaj si optimizare in coala care va ofera controlul vizual al tuturor etapelor de lucru. ... info3 [+]

Prinect SignaStation reprezinta un concept ideal in ceea ce priveste montajul paginilor, optimizarea utilizarii colilor de hartie, separatia planurilor de culoare si care vine cu optiuni suplimentare pentru tipar de ambalaje sau generare de coduri de bare si este perfect integrat cu Prinect workflow, Prinect Web-to-Print Manager si Prinect Business Manager.

Echipamente Glunz & Jensen

  • ✦ procesoare de placi ce ofera solutii pentru aproape orice tip de placi (termale, chemfree, ...) precum si toate accesoriile necesare automatizarii proceselor. ... info4 [+]
  • ✦ sisteme iCtP ce produc placi din aluminiu gata de tipar fara a folosi procesare chimica. ... info5 [+]

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina „CERERl” sau la adresa de email: