SERVICE - „OPTIMUS”

SERVICE - „OPTIMUS”

8 - VALURI + (inlocuire si reglare)

Pentru a mentine calitatea si constanta tiparului prin asigurarea continua a unui balans apa-cerneala cat mai strict se recomanda inlocuirea valurilor de cerneluire si de umezire care s-au uzat.

Heidelberg Romania comercializeaza valuri de cauciuc originale, atat cele de cerneluire cat si cele de umezire. Pentru utilajele Heidelberg livram valuri sub renumitul brand SAPHIRA Heidelberg, iar pentru utilaje de la alti producatori valurile sunt sub binecunoscutul brand Westland.

Avantajul pe care il oferim acum este discountul oferit de producator in cazul in care se face colectarea si returul valurilor uzate. Aceste valuri uzate trebuie returnate in 4 saptamani, de la primirea valurilor noi.

Ca si rezultat, o sa primiti valuri originale de foarte buna calitate, la un pret foarte bun. Toate valurile le vindem echipate complet cu accesorii. In cazul comenzilor de valuri pentru mai mult de 4 grupuri putem oferi un discount suplimentar.

In cazul in care nu returnati valurile uzate in 4 saptamani, nu mai beneficiati de discountul oferit de producator.

Pentru comenzi de valuri noi la schimb cu cele uzate, va rugam sa va adresati la: Dl. Imre Laszlo; / Tel. 0743 085 166

La solicitarea clientului putem asigura montarea si reglarea valurilor de catre tehnicienii nostri - se aplica tarife preferentiale.

Din acest an avem in gama noastra de consumabile si materiale de curatire / intretinere a valurilor de cauciuc (solutii de curatare calciu, degresare, reconditionare a valurilor, solutii de mers in gol a valurilor, pasta de curatare/regenerare a valurilor de cauciuc).

9 - OPTIMIZAREA curbelor caracteristice

Marele avantaj al optimizarii curbelor caracteristice de cerneluire este reprezentat de reducerea semnificativa a timpului de intrare in productie cu coala vandabila. Un alt avantaj important este reducerea de maculatura.

Optimizarea curbelor caracteristice inseamna adaptarea job-ului pe masina, prin reglarea curbelor caracteristice, adica transformarea corecta a profilelor CIP 3/4 de cerneluire (deschiderea zonelor de cerneala), in functie de acoperire, si de standardul urmarit in tipar.

La multe utilaje Heidelberg aceasta optimizare se poate face simplu, automat si continuu de catre tiparitori, cu ajutorul extraoptiunii „Color Assistant” sau „Color Assistant Pro”.

Pentru utilajele Heidelberg care nu au aceasta optiune sau licenta, echipa noastra de service va poate veni in ajutor. Aceste operatiuni sunt disponibile doar la utilajele care preiau profilele de cerneluire ale job-urilor de la Prepress Interface sau de la Prinect Pressroom Manager.

10 - Inspectie tehnica

Inspectia tehnica periodica impreuna cu intretinerea preventiva si sistematica sunt esentiale pentru mentinerea sigurantei si fiabilitatii utilajelor, contribuind la eliminarea pericolelor la locul de munca si prevenirea defectelor subite si neasteptate. Gestionarea corespunzatoare a acestor activitati de intretinere a utilajelor sunt o caracteristica a organizatiilor eficiente care au proceduri de asigurarea a calitatii.

Scopul inspectiilor tehnice periodice este de a detecta, analiza si semnaliza eventuale probleme in functionare inainte ca acestea sa produca oprirea utilajului si astfel se reduce probabilitatea de defectare si implicit se reduce timpul in care utilajul este avariat si nu poate produce. Un alt avantaj al inspectiilor tehnice periodice este ca interventiile de remediere a problemelor semnalate se pot face planificat si inainte de avarierea utilajului.

Pe termen mediu si lung costurile intretinerii sistematice si a inspectiilor tehnice periodice sunt mai mici decat costurile reparatiilor si a opririlor neplanificate cauzate de avarii provocate de lipsa activitatilor de intretinere.

Heidelberg Romania va ofera contracte de inspectie tehnica periodica pentru utilajele de tipar si finisare la tarife preferentiale.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul "Cerere Service" din pagina "CERERl" sau la adresa de email: